DziubekR1 Opublikowano 27 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2009 Mam krotkie pytanko. Kupuje teraz WD 320GB 2,5" z laptopa niedrogo i zastanawiam sie, czy nie zrobic sobie z niego przenosnej dyskietki. Z tego co widze, to obudowy do takich dyskow chodza za grosze na allegro, ale wole sie upewnic czy to aby bedzie dzialalo tak jak planuje ( http://allegro.pl/47444_obudowy_dyskow_2_5...&view=gtext ). Mam rozumiec, ze biore taki dysk, kupuje ktoras z tych obudow SATA na USB i poprostu wpinam tam ten dysk, a pozniej to juz wystarczy wpiac pod USB w PCie, zasilanie dodatkowe niepotrzebne i bez gadania mam dyskietke 320GB ?? Czy to moze nie jest tak rozowo jak mi sie wydaje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 27 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2009 Tak właśnie to działa. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...