Gość Opublikowano 28 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2009 Witam serdecznie. Przeglądałem kilka tematów na forum na temat monitorów z tunerem TV lecz po pierwsze nie jestem na bieżąco w tym temacie i nie wiem czy się coś nie pozmieniało a po drugie jak już były jakieś konkretne odpowiedzi to nie dokładnie odpowiadały temu co chciałbym znaleść w swoim przyszłym monitorze. Z powodu braku miejsca potrzebuję monitor z tunerem TV. Myślę że 22" to będzie dość dobra wielkość. Nie mam jakiegoś konkretnego kierunku jeśli chodzi o to co robię na komputerze. Ma to być uniwersalny monitor. Gry, Internet, filmy no i teraz na tym samym sprzęcie TV. Zależy mi na funkcji PIP [obraz w obrazie] żeby podczas pracy na komputerze móc oglądać jakiś program. Głównie z tego powodu nie wiem co warto kupić. Jak już jest jakiś fajny monitor z tunerem to nie ma PIP. Mam nadzieję że poradzicie mi co zrobić. Czy monitor i zewnętrzny tuner działający niezależnie od komputera czy może jest jakiś warty uwagi monitor z wbudowanym tunerem oraz funkcją PIP. Mam nadzieję że zrozumieliście mój problem i znajdziecie jakieś rozwiązanie. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...