Mateoosh Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 A ja bym wziął Abita KX7-333. Można na nim śmignąć ponad 200MHz, wadą jest to że ma tylko dzielnik 5. powiedz cos wiecej o niej tomasir ją ma i trzeba przyznać ze osiągki ma zajebiste ;]. TU recka :D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 hmm no ten abit tez spox tylko v-cor do 1.85 co prawda wiecej raczj bym nie dawal bo nie mam wc a jade na slawetnym Titanie , yo moz esie przydac wiecej ... ale coz :) btw obsluguje mnozniki >12.5? to wez to co ja mam w podpisie :D BTW chodza mnozniki powyzej 12,5 8) A co do tematu to jak bym wzial jednak ecs (myslalem ze nigy takiego czegos nie wypowiem 8O :lol: ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noso Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 ESC l7k7A2 literowka , czy ja nie znam tego modelu? doslownie literowka sorki za bledy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 hmm no ten abit tez spox tylko v-cor do 1.85 co prawda wiecej raczj bym nie dawal bo nie mam wc a jade na slawetnym Titanie , yo moz esie przydac wiecej ... ale coz :) btw obsluguje mnozniki >12.5? to wez to co ja mam w podpisie :D BTW chodza mnozniki powyzej 12,5 8) A co do tematu to jak bym wzial jednak ecs (myslalem ze nigy takiego czegos nie wypowiem 8O :lol: ) ta wiem : ))) KD7(e) uważa za jedna znajlepszych plyt pod AMD mimo Kt400 stawiam ja obok Abit na nf2 w mojej chierarhi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 A ja bym wziął Abita KX7-333. Można na nim śmignąć ponad 200MHz, wadą jest to że ma tylko dzielnik 5. powiedz cos wiecej o niej tomasir ją ma i trzeba przyznać ze osiągki ma zajebiste ;]. TU recka :D. przeczytałem kilka recek i rzeczywisice :) fsb 210 na unlocked XP 1800 mowi samo za siebei :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 ee KX7-333 podziekujemy w niemczech kosztuje tyle co ABit NF7 :P Abit KD7 bez E kosztuje praktycznie tyle co powyzsze tzn okkolo 400zl po przliczeniu .. chyba to jednak mnie przerasta :( raczej zamowie http://www.kmelektronik.de/root/shop4/ausw....php?ArtNr=3995 tu ciiekawy przypis :) odnosnie l7s7a2 i powyzszego linku Die Taktfrequenzen FSB333 Mhz und Speicher PC400 werden durch overclocking erreicht. Ohne Overclocking sind FSB266 und PC333 möglich. Fsb 330 i pamieci PC400 beda osiągalne przez overclocking bez overclockingu sa Fsb 266 i PC333 mozliwe :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kargs Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 Dzieki wszystkim za odpowiedzi. Wezne tego ECS-a. Odnosnie tego ze jest post o tym ECS wiem calkiem obszerny ale nie mialem czasu go przeczytac Dzieki! Pozdrawiam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...