MOS Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 Witam @ll doradcie mi jaki jest najlepszy program do skanera a dokladniej chodzi mi do obrobki txt. , i jpg :) dzieki z gory Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 ustawilem zeby skanowal mi odrazu do worda i niema polskich znakow jak to mozna ustawic :?: :?: :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 Skoro nie masz polskich znaków, to pewnie nie masz ustawionego w OCR-ze języka polskiego. Tekst i jpeg to dwie różne rzeczy, więc potrzebne są różne programy. :) Do tekstu: program do odczytywania -- przecież jakiś już masz. Do grafiki: program graficzny lub tylko program do obróbki zdjęć. A to już wedle upodobań i dostępności. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 do grafiki uzywam Photoshopa 7 do textu ABBYY FineReader 5.0 Sprint Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...