narciarz Opublikowano 4 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2009 Witam Ostatnio kupiłem Evga GF275 i chciałbym go wpiąć do układu. Problem jest z tym, że nie ma jak go zwodować. Jest fullcover EK Waterblocks EK-FC260/275/285 GTX - GW Acetal ale kwota zabija - to połowa kasy jaką dałem za kartę :angry: Dlatego rozważam zakup Swiftech MCW60-R Rev.2 i dodatkowo Swiftech radiator na kartę graficzną nVidia GTX285. Teraz pytanie czy da się przerobić ten radiator pod GF275 ? i czy MCW60 będzie pasował na GF275? Na necie znalazłem porównanie PCB kart i w sumie nie wiem czy się da taki radiator z 285 zamontować na 275. Co o tym sądzicie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba84_2005 Opublikowano 4 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2009 Może coś takiego? KLIK zamiast tego od swifa :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość enebene Opublikowano 11 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2009 mam na sprzedaz swiftecha mcw60 z zapinka na g80, jak jestes zainteresowany daj znac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...