panzar Opublikowano 6 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2009 (edytowane) elo mam problem, gdyż dosbox 0.73 nie widzi żadnych dysków, montuje dyski zgodnie z komendami i zapisuje konfig i dalej nic, autoexec linijki skomponowane w odpowiedni sposób i też nic, zwyczajnie nic nie widzi. chciałem pograć sobie w blooda ale no kurcze... :mur: może o czymś nie wiem ? Edytowane 6 Lipca 2009 przez prznar1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 Co wpisujesz po uruchomieniu? Wpisz: mount c: c:\blood wczesniej zgraj blood'a do C:\blood\ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 poszło :) najdziwniejsze jest to że jak wpisywałem poprzednią ścieżkę (C:\games\blood\ to nic nie znajdywało... dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 (edytowane) Polecam program D-Fend Reloaded. Jest to program do zarządzania DOSBOX'em w oknie. Można beż użycia komend (normalna wersja okienkowa) stwarzać nie tylko profile z grami i montować dyski, ale jest więcej ustawień. Można przydzielić więcej pamięci do danej gry czy wybrać inną kartę dźwiękową . Ogólnie jest sporo ustawień i do tego dość łatwy w użyciu. Korzystam z niego od dawna i z powodzeniem gram w większość starszych gier. http://dfendreloaded.sourceforge.net/Download.html Tu macie screena jak to wygląda: Edytowane 7 Lipca 2009 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 dzięki, bardzo pomocne cudo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...