JuLeK Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 Czy mógłby ktoś dla mnie sprawdzić jaką średnice mają otworki na cooler w płycie... A może ktoś zna miejsce gdzie to jest napisane..? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 Oto odpowiedz. Licze na podzienkowania. :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 Raczej nie podziekuje bo chcial srednice otworow a nie ich rozmieszczenie. :P Julek w socket A otwory maja ok. 5mm srednicy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuLeK Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 flowerman> Dzięki, ale nie oto mi chodziło :wink: Feluke> Też dzięki, mieżyłeś u siebie..? Niestety potrzebuję dość dokładnie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 A moze zmiezysz na jakiejs plycie? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuLeK Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 A moze zmiezysz na jakiejs plycie? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Niestety, nie mam na jakiej :lol: W domq same Intelki :wink: Naprawde nikt niewie ile tam może być... PlizZ, niech ktoś zmieży.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 popatrz u kolegow ew na stronie producenta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...