Sebastian_Bach Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 dzis bracik wylacza swoj komputer. wklada sobie 128 mb ram. wlacza i ciemnosc 8O . plyta to abit kt7a-raid. sprawdzalem juz procesor, ram, grafe i reszte - wszystko dziala. resetowalem cmosa itp itd i dalej nic. pomozcie pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PANTHER X Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 a jakie sa oznaki speaker podlaczony do mobo pika przy wlaczeniu - plytka daje napiecie do innych urzadzen - dziala dysk twardy i kreci wiatrakami ? - wiecej szczegolow ... - czy uklad sie grzeje ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian_Bach Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 speakera nie mam aktualnie. plyta daje napiecie - dysk sie kreci i wiatraki tez, wszystko sie grzeje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PANTHER X Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 hmm grafa dziala to dziwne objawy w sumie bo albo padla plyta albo agp ktore niema zwiazku ze sprawa albo cos innego ale niweim co - moze ramy wlasnie ? :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian_Bach Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 jak podlaczylem post display do plyty to podaje FF - czyli niby wszystko gra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian_Bach Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 ram chodzi na pewno. sprobuje jeszcze grafe na pci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob3k Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 to teraz mnie sluchaj.. ja mialem to samo na swoim abicie NF7-S wszystko cykalo a na monitorze ciemnosc.. zrob taki przekret: wlacz komputer (wyjmi obudowe) i jak bedzie wlaczone mocno dotykaj (wrecz naciskaj) kabel zasilajacy plyte glowna (ten duzy kolorowy) - u mnie pomoglo.. potem wylaczylem kompa (jak juz wiedzialem od czego to jest) i docisnolem na sile ten kabel.. jezeli to nie pomoze to nie wiem.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...