Gość enebene Opublikowano 11 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2009 witam po prawejstronie przy krawedzi matrycy pojawia mi sie zielony cienki pasek, co ciekawe po docisnieciu reka matrycy pasek znika, w czym tkwi problem? czy musze laptopa oddac do serwisu, czy moze wystrarczy jak sam rozkrece matryce i podokrecam co trzeba? pozdrawiam i dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek-o Opublikowano 11 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2009 masz gwarancje ? to oddaj na gwarancja, matryca jest uszkodzona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość enebene Opublikowano 11 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2009 niestety nie mam juz gwarancji, a w srodku idzie cos pogrzebac zeby sie docisnela (doslownie delikatnie) i ten pasek zniknal? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 11 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2009 Takie tematy już były. Jest to uszkodzona matryca, dokładniej takie cieniutkie tasiemki biegnące przy jej krawędzi. Są niewymienialne, jak pójdzie w nim jeden drucik to zapala się jeden pasek (kolor paska). Możesz rozkręcić i coś podłożyć, ale i tak prędzej czy później przestanie to działać, a mogą się posypać kolejne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek-o Opublikowano 11 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2009 nową matryce kupisz za 300 zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość enebene Opublikowano 11 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2009 ok, no trudno. nie jest to az takie uciazliwe zeby placic 300zl zeby tego nie bylo. w windowsie ciezko zauwazyc przy wlaczaniu sie kompa mocno widac. dzieki wszystkim i pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOFEK Opublikowano 12 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2009 Jeżeli już masz jeden pasek to przygotuj się na więcej. W moim przypadku po około 2 miesiącach od pierwszego zaczęły pojawiać się następne (czerwone, zielone i niebieskie). Generalnie matryca zmierza ku końcowi, ja już spisałem ten laptop na straty. Poza tym jeden z zawiasów trzymających matryce uległ zniszczeniu i odłamała się kawałek plastika i metalu. Mam do ciebie jedno pytanie, czy często przenosiłeś laptopa ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość enebene Opublikowano 13 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2009 w nerwach troszke ojciec trzasnal klapka, i sie porobilo, teraz staram sie aby byl raczej statycznym obiektem, a jak juz cos przenosic go dwoma rekami zeby nie dochodzilo do zadnych naprazen. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...