Storm211 Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 POwiedzcie mi no, jak zrobić pod win ME zeby nikt na moim kompie nie mogl po właczeniu go, ani nic na nim zainstalowac ani nic usunac , ale zeby mógł sobie grac z neta kozystac itp.Kmp ma jedna partycje i tylko 5G dysk.Wielkie THX!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 Przerzuć się na wina 2k bo pod me to niewiele sie da zrobić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 zmiana systemu na w2k/xp z ntfs bedzie wystarczajaca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damndog Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 na me to nie ma takiej mozliwosci. mozna jedynie utworzyc jedna partycje tylko na sys i druga z danymi ukryc np. ranish partition managerem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...