yaroko Opublikowano 11 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2009 Witam mam pytanko.Potrzebuję w miarę taniego zasilacza do nowego zestawu.Zastanawiałem się nad Mode Comp 500W.Nie wiem czy tego rodzaju sprzęt nadaje się do mojego zestawu:PhenomII X3 720 katra HD 4890 Sapphira.Proszę o rady Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 11 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2009 Jesli to seria MC to sie nadaje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qrchak Opublikowano 11 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2009 Raczej Feel III, też się nadaje, ale to nie najlepsza konstrukcja. Kup słabszą grafikę ale lepszy zasilacz, lepiej na tym wyjdziesz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david11 Opublikowano 16 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2009 (edytowane) Raczej Feel III, też się nadaje Jeżeli będzie działać, to na granicy wytrzymałości.. Modecom MC wytrzyma, Volcano też :D. IMO lepiej http://www.cooling.pl/zasilacz-ocz-stealth...ukt,423590.html (430-450w już spokojnie starczy.. 500w i masz zapas). Edytowane 16 Lipca 2009 przez david11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...