czarny005 Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 mam taki problem: mam GeForce 2 MX 400 64 mb SDR z tv- outem, mam kabel do tv outu, gdy wlaczam w telewizorze widze tylko pulpit (bez ikonek) nie widac kursora myszy(chodzi mi zen ie ma tego na telewizorze), dziwnie brzeczy, gdy wlaczam film nadal brzeczy i slychac glosniej efekty dzwiekowe niz glosy aktorow ;( aha i mam detonaory 43.45 HELP POMOZCIE!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob3k Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 zobacz czy u innych kolegow ktorzy maja ta karte sa te same problemy moze masz wadliwa karte.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny005 Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 wadliwej nie mam , znajomy ma GF4 Ti4200 i mu chodzi tak jak mi :/ czyli do [gluteus maximus] =="wadliwej nie mam , znajomy ma GF4 Ti4200 i mu chodzi tak jak mi :/ czyli do [gluteus maximus] ==" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatboY Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 Wadliwy telewizor ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob3k Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 Wadliwy telewizor ? no raczej wszyscy by nie mieli wadliwego TV:> skoro u kolegi tez nie dziala Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...