Defuzer Opublikowano 13 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2009 System włącza się normalnie. Szybciutko i bez żadnych usterek ani komunikatów. Wszystko się pięknie załaduje. Ale nie mogę uruchomić w żaden sposób "mój komputer". Po jego włączeniu pojawia się "latarka" szukająca dysków. Ale nic nie znajduje..mogę czekać w nieskończoność. Dysk jest sprawny. Włączam START-URUCHOM i sobie wybieram partycje..ale wolałbym żeby "mój komputer" jenak funkcjonował. Pomożecie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 13 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2009 Instalowales jakies programy tworzace wirtualne napedy? Lub inne programy, ktore dodaja jakies ikony do Moj komputer? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Defuzer Opublikowano 13 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2009 Instalowales jakies programy tworzace wirtualne napedy? Lub inne programy, ktore dodaja jakies ikony do Moj komputer? Nie ,nic nie sciagalem ,tylko usunalem wirusy programem anty wirusowym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 13 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2009 Co dokladnie usunales? Jakie pliki oraz wpisy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Defuzer Opublikowano 14 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2009 Co dokladnie usunales? Jakie pliki oraz wpisy? Nie mam pojęcia po prostu zeskanował mi i usunął sam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 14 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2009 Uzyj przywracania systemu o ile masz jakis punkt z czasu kiedy wszystko dzialalo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...