Skocz do zawartości
migot

Usługa Cardex> Prosze O Pomoc!:(

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam ogromny problem ktory strasznie mnie drazni i prosze was o pomoc . Polega on na tym ze kiedy gram sobie w jakies gry to co jakis czas komputer sie zawiesza towarzyszy temu dziwny dzwiek i nic nie moge zroibc. Tylko reset kompa pomaga. Dzieje sie tak czasami przy przegladaniu stron ale ogolnie raczej w grach najczesciej. W panelu sterowan w narzedniach administracyjnych zauwarzylem ze chodzi o problem "Nie można uruchomić usługi Cardex z powodu następującego błędu:

Nie można utworzyć pliku, który już istnieje. " . Wie ktos co to moze znaczyc ? Prosze o pomoc.

strasznie to mnie denerwuje bo nie po to ulepszylem caly komputer zeby teraz mi sie zawieszalo ...

Amd phenom x2 II be 550

corsair dd3 4x1 gb 1600mhz cl9

palit geforce 260gtx sonic

gigabyte MA770T-UD3P

zaislacz Corsair Hx 520wat

soundblaster X-fi xtreme gamer

Prosze o pomoc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Usluga raczej nie ma zwiazku z zawieszaniem.

Wymontuj: "soundblaster X-fi xtreme gamer" i wlacz zintegrowana karte, nastepnie sprawdz czy problem nadal wystepuje.

W menadzerze urzadzen wylaczylem soundblastera x-fi i niby narazie bez dzwieku nic sie nie dzieje ale to sie okaze. Co mi radzisz robic bo chyba karta dzwiekowa zintegrowana nie jest zbyt dobra a zalezy mi na dobrym dzwieku. . .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi