qasq Opublikowano 14 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2009 Nabylem powyzsza klawiature (wybaczcie brak polskich znakow, ale za duzo nerwow kosztuje staranie sie o nie - za dluga spacja). Klawiatura poza tym problemem spisuje sie idealnie, mam jednak pytanie do innych uzytkownikow. Mianowicie, jakie macie zastosowanie dla makr ? Rzeczywiscie mozna sobie ulatwic np wpisywanie adresu w przegladarce internetowej (wcisniecie przycisku jest w praktyce 2x szybsze od najechania na ikonke w zakladkach). Ale w grach? Moze w strategiach, tam moge wybrac baraki np B i 5x kliknac T ktore oznacza czolg. Jakies inne pomysly ? Bo jest tego masa, a nie bardzo wiem gdzie moglbym to wykorzystac :) Poza tymi problemami, jednoczesnie polecam ja serdecznie kazdemu kto sie waha. Osobiscie udalo mi sie wyjąć model za 170,- co i tak uwazam za drozyzne. Na pewno klawiatura nie jest warta 250-300zl! Komfort pisania jest co prawda bardzo duzy, klawisze chodza miekko, i sa ciut wyzej zawieszone (skok 1-2mm wyzszy) niz w laptopach. Podswietlenie takze dziala bardzo dobrze. Najbardziej przeszkadza mi ta spacja... Moze ktos posiada ta klawiature i znalazl zastosowanie dla makr? Pomozcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qasq Opublikowano 16 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2009 bump ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiety benito Opublikowano 30 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2009 X6 kupiłem właściwie ze względu na podświetlenie :razz: Jego jakość i regulacja jest niesamowita - tak samo jak regulacja głośności - szybko i płynnie. Co do makr.. Używam ich głównie w Wordzie... :razz: Chyba to zależy od typu gier w które grasz - mi jakoś do Civ4 i COD5 jakoś się nie przydają. A co do klawiatury - zacna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...