Skocz do zawartości
noe0

zamiana

Rekomendowane odpowiedzi

cze jestem tu 1 x i nie wiem czy ten tekst tu powienin byc ale :

moj kolega ma pentium 3 750 na abicie 133bx raid + 128 mb i ce sie ze mna zamienic a ja mam : athlon 1330 + 256 ddr 266 na solteku 75drv5 i nie wiem ile by mi musial doplacic ja nei potrzebuje tak mocnego proca a troche kasy by mi sie przydalo jaka sume mu powienienem powiedziec?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na kompie nei gram nei bawie sie tez nicczym mocozernym wiec taki power nie jest mi poczebny a tego pentuima bym podkrecil . nie weim czy by sie dalo ale gdyby to bym zalozyl zalmana 3000 . bylby chyba wystarczajaco wydajny zeby dojsc w okolice 1 ghz i dokupilbym ramu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na kompie nei gram  nei bawie sie tez nicczym mocozernym wiec taki power nie jest mi poczebny a tego pentuima bym podkrecil . nie weim czy by sie dalo ale gdyby to bym zalozyl zalmana 3000 . bylby chyba wystarczajaco wydajny zeby dojsc w okolice 1 ghz i dokupilbym ramu

Tylko że to ci wyjdze tyle co ta róznica, którą masz zarobić więc i tak ci się nie opłaca.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oki to sie nie mieniam ale bylem pewnego x na allegro i zastanawiam sie czemu ceny p 3 750 - 1100 mchz sa takie wysokie ? niektore kosztuja ponad 250 zl ci co to sprzedaja frajerow chyba szukaja bo nikt normalny nie kupi czegos takiego za taka cene

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oki to sie nie mieniam ale bylem pewnego x na allegro i zastanawiam sie czemu ceny p 3 750 - 1100 mchz sa takie wysokie ? niektore kosztuja ponad 250 zl ci co to sprzedaja frajerow  chyba szukaja bo nikt normalny nie kupi czegos takiego za taka cene

jest tez faktem ze intel jest qrewsko drogi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...