noe0 Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 cze jestem tu 1 x i nie wiem czy ten tekst tu powienin byc ale : moj kolega ma pentium 3 750 na abicie 133bx raid + 128 mb i ce sie ze mna zamienic a ja mam : athlon 1330 + 256 ddr 266 na solteku 75drv5 i nie wiem ile by mi musial doplacic ja nei potrzebuje tak mocnego proca a troche kasy by mi sie przydalo jaka sume mu powienienem powiedziec? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 Dobrze trafiłeś :) A odpowiedz na twoje pytanie to: nie zamieniaj się, nawet jak teraz nie potrzebujesz "takiej" mocy to pewnie za niedługo już tak, jeszcze raz nie opłaca ci się zamieniać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noe0 Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 na kompie nei gram nei bawie sie tez nicczym mocozernym wiec taki power nie jest mi poczebny a tego pentuima bym podkrecil . nie weim czy by sie dalo ale gdyby to bym zalozyl zalmana 3000 . bylby chyba wystarczajaco wydajny zeby dojsc w okolice 1 ghz i dokupilbym ramu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PACO Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 ja bym sie niezamienial pozniej bedziesz zalowal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 na kompie nei gram nei bawie sie tez nicczym mocozernym wiec taki power nie jest mi poczebny a tego pentuima bym podkrecil . nie weim czy by sie dalo ale gdyby to bym zalozyl zalmana 3000 . bylby chyba wystarczajaco wydajny zeby dojsc w okolice 1 ghz i dokupilbym ramuTylko że to ci wyjdze tyle co ta róznica, którą masz zarobić więc i tak ci się nie opłaca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noso Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 ja bym tez nie zamienil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noe0 Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 ja cialem 400 :) od kolesia ale on nie jest pewny.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 ja cialem 400 :) od kolesia ale on nie jest pewny..hehe bardzo optymistycznie, jak dostaniesz stówkę albo dwie to bedze dobrze, po raz setny nie opłaca ci się i nie upieraj się już :P . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noe0 Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 oki to sie nie mieniam ale bylem pewnego x na allegro i zastanawiam sie czemu ceny p 3 750 - 1100 mchz sa takie wysokie ? niektore kosztuja ponad 250 zl ci co to sprzedaja frajerow chyba szukaja bo nikt normalny nie kupi czegos takiego za taka cene Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 oki to sie nie mieniam ale bylem pewnego x na allegro i zastanawiam sie czemu ceny p 3 750 - 1100 mchz sa takie wysokie ? niektore kosztuja ponad 250 zl ci co to sprzedaja frajerow chyba szukaja bo nikt normalny nie kupi czegos takiego za taka cene jest tez faktem ze intel jest qrewsko drogi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 nie zamieniaj sie nie oplaca ci sie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...