Skocz do zawartości
Kasprzak

Oswietlenie kompa

Rekomendowane odpowiedzi

ja mam caly czas pod 12v wystarczylo rezystor czy cos takiego zamontowac na +.

a co do malej eksplozji to nieraz mialem wstarczy + i - (he he kaliber 44 dobry song) zetknąć wtedy przez chwile (około 0,5 s) siwecą się mocniej bądź błyśnie :) :) :) :) potem wprawdzi przez już dłuższą chwile komp sie nie włącza ale jak odstoi to workuje dalej :) :) :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiekszosc dobrych zasilaczy ma zabezpieczenie przeciw-zwarciowe - ale po zwarciu trzeba odczekac chwile, zanim ponownie zasilacz zadziala.

ale to bardzo dobra cecha - pare zasilaczy dzieki temu jeszcze zyje :)

arthx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja niedlugo bede miał 2 katody sprowadzone ze stanów z tej stronki co ktos wczesniej podał - cena 1niebieska(30cm) z inwenterem (czy jakos tak) i jednej oddzielnej takiej samej niebieskiej + koszty wysylki to niecałe 50zl :D jak bede mial to napisze jak swieca i moze dam foty - tak niezle ceny sa :D a teraz ejszcze wyprzedarz :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja niedlugo bede miał 2 katody sprowadzone ze stanów z tej stronki co ktos wczesniej podał - cena 1niebieska(30cm) z inwenterem (czy jakos tak) i jednej oddzielnej takiej samej niebieskiej + koszty wysylki to niecałe 50zl :D jak bede mial to napisze jak swieca i moze dam foty - tak niezle ceny sa :D a teraz ejszcze wyprzedarz :)

Moze zapodasz linka ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi