...:::Piter:::... Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Drogie katody?najtańsze chyba w polsce :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 jakby ktos sie interesowal to znalazlem w krakowie diody niebiskie (w krystalicznej bialej obudowie) zasilane na 3V po 2zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcon Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 ja mam caly czas pod 12v wystarczylo rezystor czy cos takiego zamontowac na +. a co do malej eksplozji to nieraz mialem wstarczy + i - (he he kaliber 44 dobry song) zetknąć wtedy przez chwile (około 0,5 s) siwecą się mocniej bądź błyśnie :) :) :) :) potem wprawdzi przez już dłuższą chwile komp sie nie włącza ale jak odstoi to workuje dalej :) :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@KER Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Tez tak mialem zetknelo mi sie przypadkiem + i - komp siadl :) wlaczam nie dziala :) a komputer nowy kupilem tydzien nawet nie minol zrobilo sie goraco ale po chwili zadzialal :D Ufff :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthx Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 wiekszosc dobrych zasilaczy ma zabezpieczenie przeciw-zwarciowe - ale po zwarciu trzeba odczekac chwile, zanim ponownie zasilacz zadziala. ale to bardzo dobra cecha - pare zasilaczy dzieki temu jeszcze zyje :) arthx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek1234 Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Ja niedlugo bede miał 2 katody sprowadzone ze stanów z tej stronki co ktos wczesniej podał - cena 1niebieska(30cm) z inwenterem (czy jakos tak) i jednej oddzielnej takiej samej niebieskiej + koszty wysylki to niecałe 50zl :D jak bede mial to napisze jak swieca i moze dam foty - tak niezle ceny sa :D a teraz ejszcze wyprzedarz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Katody będą w sam raz :) (i wentyle z NEONAMI) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Ja niedlugo bede miał 2 katody sprowadzone ze stanów z tej stronki co ktos wczesniej podał - cena 1niebieska(30cm) z inwenterem (czy jakos tak) i jednej oddzielnej takiej samej niebieskiej + koszty wysylki to niecałe 50zl :D jak bede mial to napisze jak swieca i moze dam foty - tak niezle ceny sa :D a teraz ejszcze wyprzedarz :) Moze zapodasz linka ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek1234 Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 prosze bardzo www.svc.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...