Skocz do zawartości
Bioły

Karta Graficzna / Płyta Główna

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam problem z moim 1 komputerem gdzie jest radeon 9700.

Problem polega na tym, iż czasami pojawiają się arty, ale nie od razu po włączeniu komputera tylko dopiero jak wchodzi do Windows-a, robie restart i wtedy od samego początku czyli od dosa. Wyłączam komputer, włączam ponownie i jest już dobrze.

Innym próbuje włączyć komputer i na sekunde przekręcą się wiatraki itp. i nie da się go włączyć dopiero gdy lekko podniosę kartę w slocie.

Te mankamenty nie zawsze występują powiedzmy raz na 2 tygodnie.

Myślałem, że to zasilacz ale sprawdzałem na chieftec 350 i teraz na delcie i problem na dal się powtarza.

Zmieniłem sterowniki od karty graficznej, płyty głównej stare / nowe i nadal to samo.

Myślałem, że to przez przekręcenie proca lub karty, ale działało przez tydzień i później to samo, z resztą wcześniej też to się zdarzało, i komputer nie był podkręcony, jednak nie miałem czasu się tym zająć.

Może jakieś propozycje ? :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Innym próbuje włączyć komputer i na sekunde przekręcą się wiatraki itp. i nie da się go włączyć dopiero gdy lekko podniosę kartę w slocie.

Może to coś nie tak ze slotem AGP? Przetestuj karte w innym komputerze, gdzie na 100% sprawny jest ten slot. Bo coś może nie stykać i dlatego problem zdarza się losowo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi