swiardyro Opublikowano 16 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2009 Witam! Potrzebuje pomocy w kwestii wyboru karty muzycznej zewnętrznej do laptopa. Ma słuzyć przede wszystkim do słuchania muzyki. Posiadam głosniki Bose Companion® 5 (do laptopa podlączane sa przez USB) Byłbym wdzięczny za jakies propozycje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaizm_ Opublikowano 16 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2009 (edytowane) propozycja nr 1 KECES DA-151 Edytowane 16 Lipca 2009 przez jaizm_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiardyro Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2009 No i dałes do myslenia pomimo że pierwszy raz widzę. Może dla pewności dodam więcej szczegułów co chciałbym w dalszej kolejności zrobić. Otóż, jak juz wspomniałem glosniki to Bose Companion 5, laptop (puki co Acer 5610). Poszukje karty zewnętrznej do której mógłbym podpiąć te glosniki jak i w przyszłości odtwarzacz CD (co do modelu lub marki narazie nie mam pojęcia). Jestem w tej kwesti całkowitym laikiem więc prosze oszczędzić mi złośliwościa ale wszelkie tłumaczenia sa mile widziane Taka mam wizję i teraz zapytuje czy jest to możliwe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaizm_ Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2009 To teraz coś tobie wyjaśnię, nie potrzebujesz ŻADNEJ karty muzycznej. Głośniki które posiadasz podłącza się wyłącznie pod usb, czyli one posiadają "kartę muzyczną" już w sobie. Odtwarzacza CD również nie podłącza się do karty muzycznej, ponieważ on już jest źródłem dźwięku podobnie jak karta muzyczna. jedyne co mógłbyś kupić to wzmacniacz i głośniki do odtwarzacza CD i miałbyś niezależny system do słuchania muzyki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiardyro Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2009 dzięki wielkie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pkomp Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2009 przecież masz napęd cd w lapku więc po cholere ci jeszcze cd? LEPIEJ NIE ZAGRA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ainaruth Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2009 pytanie czy z tego CD w lapku masz bezpośrednie wyprowadzenie dźwięku czy przez laptopową zintegrowaną dźwiękówkę? oczywiście że może lepiej zagrać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pkomp Opublikowano 18 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2009 od dobrych 5 lat nic innego się nie stosuje tylko cyfrowy przekaz - zreszta w programie do odtarzania to mozna ustawic i w systemie równiez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...