wach1971 Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2009 Od niedawna pracuje w radiu internetowym i wreszcie doczekałem się pierwszego wyjazdu na stadion ( będe komentował prosto z niego) , będę ten mecz komentował z kolegą i tutaj pojawia się problem nie wiem jak mam to zrobić żeby on słyszał tylko mnie w swoich słuchawkach a ja jego w moich , chciałbym też by nasze obydwa głosy słyszalne były razem na radiu. Korzystam z programu VDJ:) proszę o pomoc!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pkomp Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2009 (edytowane) cos pomieszales - wielką bzdura jest nie słyszeć się w słuchawkach a więc poprostu weź dwie pary słuchawek i je rozdziel tak abyście się razem i równocześnie słyszeli. co do dwóch mikrofonów i miksu sygnału potrzebny jest mikser z przedwzmacniaczami - korzystanie z komputerowego syfu to będzie mega porażka - zmiksowany sygnał waszych dwóch głosów wpuszczasz do kompa(i przy okazji z miksera na dwie pary słuchawek) Edytowane 17 Lipca 2009 przez pkomp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...