Kalwas Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 Odblokowywałem stare AMD bez problemu 600,900,1000 a XP 1,7 nie mge. Kupiłem lakier przewodzący prąd ten ELECTON 40AC. Wzorowałem sie na filmiku z Toms Hardware. Napisze jak łączyłem 1. Odtłuszczam dezodorantem na spirycie proca. 2. Zaklejam tak proca taśmą żebym tylko zakleił Super Glue rowki po laserze w rzędzie mostków L1 3. Teraz jak zakleiłem rowek i wyrównałem troche powierzchnie płytki nożykiem zakklejam mostek tak żeby tylko jeden połączyć. 4. Smaruje lakierem proc pod lampke tam ze 2-3min zrywam taśme. Wszystko ładnie pięknie ale po zaklejeniu tak wszystkich mostków komp sie odpala ale czarno na ekranie tak jak bym go przekręcił za bardzo. ??????????????????????????????????????????] zauważyłem że niektóre punkciki na procu zarówno ten nad mostkami L5 jak i L2 i napis L1, L3 są zwarte ???? A proc jest koloru zielonego a nie brązowego?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majster Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 Amd postanowiło trochę pobruździć i te napisy Lx są podobno na masie. Musisz więc uważać żeby nie połączyć ich przypadkowo z czymś. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 Amd postanowiło trochę pobruździć i te napisy Lx są podobno na masie. Musisz więc uważać żeby nie połączyć ich przypadkowo z czymś.Nie bardzo rozumiem dlaczego nie można połączyć wszystkich mostków razem skoro i tak każdy zwiera sie do masy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zielone maja inna rezystancje i opur Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zielone maja inna rezystancje i opur Pieprzysz jak potluczony flowerman :evil: Przeczytaj jeszcze raz swojego posta 8O Mostki nie zwieraja sie do masy, dlatego wlasnie nie mozesz roznych laczyc z soba. Zniszczysz proca jak pokrecisz cos z klejeniem , jak bedziesz mial pecha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 Jak nie, sprwdz ta czesc mostków L1 bliżej proca jest zwarta do masy jak połączysz wszystkie moski (każdy osobno) to będą zwarte do masy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...