Kasia69 Opublikowano 20 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2009 (edytowane) Mam problem z kartą graficzną. Gdy chce instalować sterowniki pojawia mi się taki komunikat " ten system nie spełnia minimalnych wymagań dotyczšcych instalowania tego oprogramowania " [czy coś w tym stylu]. Dodam, że sterowniki są ściągane z strony producenta. Nie wiem co zrobić, żeby zainstalować :// + Moja karta graficzna: Intel® 82845G Graphics Controller Mam nadzieje, że mi pomożecie, bo nie mogę w nic grać ;D Edytowane 20 Lipca 2009 przez Kasia69 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Villentretenmerth Opublikowano 20 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2009 A w co Ty chcesz grać na 845G ??? (w bierki ?) Do pasjansa styka ;) ps. podaj dokładny model pg, jaki procesor, ile ramu i jaki zasilacz. Miło by było gdybyś wkleiła link do tych sterowników które chcesz zainstalować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia69 Opublikowano 20 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2009 a to ona aż taka zła? ;o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Villentretenmerth Opublikowano 20 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2009 Tak. (aczkolwiek do pasjansa wystarczy). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia69 Opublikowano 25 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2009 A jak bym chciała ją wymienić to mogę na obojętnie jaką? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheNaturaT Opublikowano 25 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2009 Napisz co masz w komputerze - plyta glowna, procesor, ram i takie tam. Jesli masz PC stacjonarny to jak najbardziej mozna dac nowa karte grafiki. Jesli to laptop - nie ma takiej opcji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...