Bioły Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2009 Witam, przed chwilą siedząc na kompie w podpisie gdzie jest intel, było niemiłe zaskoczenie. Siedze na necie, czytam forum i nagle ekran cały czarny, pomyślałem se, że poluźniła się końcówka od monitora sprawdzam siedzi sztywno wszytsko OK Pomyślałem, że wyłącze kompa i zmienie wtyczke od monitora na 2 slot. Wyłączyłem, i zamiast przemienić chciałem odpalić kompa i ani drgnie :blink: Zrobiłem restart biosu, nic to nie dało. Nigdzie nie było nic spalonego. Czyżby zasilacz powidział papa ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2009 Daj grafę 7600GT do drugiego kompa i sprawdź czy ruszy. Jak nie - daj to tego kompa delte z pierwszego i będziesz wiedział czy to zasilacz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bioły Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2009 Każda część sprawdzona i okazało się, że padła płyta główna, jutro idzie na gwarancje, mam nadzieje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...