pawel48448 Opublikowano 25 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2009 Witam :) Dziś w głowie narodził się pomysł zupełnie innego koloru w obudowie niż czarny. Być może i biały wyglądałby równie ciekawie.. Problem w tym, że nigdy u nikogo nic takiego nie widziałem i nie mam pojęcia czy warto w to inwestować :) W związku z tym.. Czy jeśli widzieliście obudowy z zastosowaniem białych barw to moglibyście podesłać linki ? ( chyba tutaj tylko PW wchodzi w drogę, zakaz wrzucania linków do konkurencji :P ) Z góry dziękuję i pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 25 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2009 pawel48448 napisał(a): Witam :) Dziś w głowie narodził się pomysł zupełnie innego koloru w obudowie niż czarny. Być może i biały wyglądałby równie ciekawie.. Problem w tym, że nigdy u nikogo nic takiego nie widziałem i nie mam pojęcia czy warto w to inwestować :) W związku z tym.. Czy jeśli widzieliście obudowy z zastosowaniem białych barw to moglibyście podesłać linki ? ( chyba tutaj tylko PW wchodzi w drogę, zakaz wrzucania linków do konkurencji :P ) Z góry dziękuję i pozdrawiam :) Wycieczka na forum XS i masz odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...