carissa87 Opublikowano 25 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2009 czesc mam maly problem dotyczacy myszki bezprzewodowej. ale moze od poczatku kupilam myszke bezprzewodowa A4Tech evolution 20d znalazlam w necie sterowniki do niej zainstalowalam ja no i komputer ja widzi ale mimo to nie dziala. zastanawiam sie czy to moze przez ta wbudowana w laptopie? moze da sie cos zrobic zeby ta wbudowana nie chodzila tylko jednak ta bezprzewodowa? POMOZCIE mi bo juz nie wiem co robic. Z gory wielkie dzieki !! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 25 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2009 (edytowane) 1. Jaki notebook ? 2. Jaki system operacyjny ? 3. Czy myszka jest nowa czy używana ? 4. Kiedy było robione recovery systemu ? 5. Tak na koniec ....akumulatorki sprawne ? Edytowane 25 Lipca 2009 przez BuMeL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carissa87 Opublikowano 26 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2009 1. Laptop jest firmy Acer Extensa 5630Z kupywany w sklepie komputerowym 2.System Windows XP home edition (orginalny) mial juz zainstalowany ten system przy kupnie 3.myszka jest nowa tez kupywana w tym samym sklepie co komputer a akumulatorki jak najbardziej sa sprawne wiec nie wiem co sie dzieje i czemu nie chce dzialac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 26 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2009 A na innym komputerze myszka działa ? Powinna być dołączona płytka ze sterownikami, czasem nie ma co ściągać z neta bo na stronie producenta zdarzają się pomylone. Od dawna system nie był przeinstalowywany ? Może już warto się zastanowić nad tym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carissa87 Opublikowano 26 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2009 system nie byl przeinstalowywany bo to jest nowy komputer ma tydzien dopiero a co do myszki to niestety nie bylo do niej sterownikow. na innym komputerze dziala ale to byc moze dlatego ze tak nie jest zainstalowany orginalny windows. a na laptopie jest orginalny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...