Skocz do zawartości
carissa87

Problem Z Myszka W Laptopie

Rekomendowane odpowiedzi

czesc

mam maly problem dotyczacy myszki bezprzewodowej. ale moze od poczatku kupilam myszke bezprzewodowa A4Tech evolution 20d znalazlam w necie sterowniki do niej zainstalowalam ja no i komputer ja widzi ale mimo to nie dziala. zastanawiam sie czy to moze przez ta wbudowana w laptopie? moze da sie cos zrobic zeby ta wbudowana nie chodzila tylko jednak ta bezprzewodowa? POMOZCIE mi bo juz nie wiem co robic. Z gory wielkie dzieki !! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. Jaki notebook ?

2. Jaki system operacyjny ?

3. Czy myszka jest nowa czy używana ?

4. Kiedy było robione recovery systemu ?

5. Tak na koniec ....akumulatorki sprawne ?

Edytowane przez BuMeL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. Laptop jest firmy Acer Extensa 5630Z kupywany w sklepie komputerowym

2.System Windows XP home edition (orginalny) mial juz zainstalowany ten system przy kupnie

3.myszka jest nowa tez kupywana w tym samym sklepie co komputer

a akumulatorki jak najbardziej sa sprawne wiec nie wiem co sie dzieje i czemu nie chce dzialac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A na innym komputerze myszka działa ? Powinna być dołączona płytka ze sterownikami, czasem nie ma co ściągać z neta bo na stronie producenta zdarzają się pomylone. Od dawna system nie był przeinstalowywany ? Może już warto się zastanowić nad tym.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

system nie byl przeinstalowywany bo to jest nowy komputer ma tydzien dopiero a co do myszki to niestety nie bylo do niej sterownikow. na innym komputerze dziala ale to byc moze dlatego ze tak nie jest zainstalowany orginalny windows. a na laptopie jest orginalny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi