akslow Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 Mam problem z moja nagrywarka teac w540e mianowicie nie nagrywa plyt cdrw. Program to INCD chyba w najnowszej wersji. Nagrywarka niby nagrywa ale pozniej jak chce cos odczytac to widzi tylko pare plikow a reszty nie ma. POMOCY Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 Mam problem z moja nagrywarka teac w540e mianowicie nie nagrywa plyt cdrw. Program to INCD chyba w najnowszej wersji. Nagrywarka niby nagrywa ale pozniej jak chce cos odczytac to widzi tylko pare plikow a reszty nie ma. POMOCY zainstaluj sobie NERO i zobacz czy dalej bedzie dzialo się to samo, spróbuj na różnych nościkach RW Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akslow Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 zapomnialem napisac ze chodzi o zapis pakietowy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...