jahu Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 Witam. Jest ktos tu obecny, kto juz próbował zdjąć blache z Tualatina i mu to wyszlo? Bo nie wiem czy jest to do końca bezpieczne. :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 ja nie mam ale slyszalem ze mozna spokojnie tylko powoli i delikantie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deadpool Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 Kumpel ściągnoł i spierdzielił procka w ten sposob, trzba bardzo uważać. A potrzebne jest Ci to zdejnowanie tej blachy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 Ja sie kiedys dobieralem, ale mimo tego ze zyletka wchodzila spokojnie pod blache na glebokosc ok 1-2 mm w kazdym miejscu nie moglem podwazyc tego helmu. Bardzo ryzykowne, jak wkladalem proca z powrotem do plyty to sie modlilem zeby dzialal :? Jedyne co tym zyskasz to 2-3 stopnie mniej. chyba nie ,ma sensu ryzykowac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 Ja mam zdjetego I mam o 1C mniej!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 Nie chce sie klocic, ale z tego co pamietam z twoich wypowiedzi nie masz Celerona :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 Mam p4 bez chelma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goffer Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 Więc zrób tak: Proc do torebki foliowej, torebkę SZCZELNIE zamknąć, proc w torbce do zamrażalnika chełmem przytknąć do tego chłodzącego, po 15-30 min wyjąć, podwarzyć chełm za pomocą gwoździka włożonego w dziurwę w chełmie ( przydadzą się jakieśszczypce ), osuszyć proc suszarką ( bardzo długo i dokładnie ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 UwAGA ten sposob moze uszkodzic procesor!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 Więc zrób tak: Proc do torebki foliowej, torebkę SZCZELNIE zamknąć, proc w torbce do zamrażalnika chełmem przytknąć do tego chłodzącego, po 15-30 min wyjąć, podwarzyć chełm za pomocą gwoździka włożonego w dziurwę w chełmie ( przydadzą się jakieśszczypce ), osuszyć proc suszarką ( bardzo długo i dokładnie ) ja bym podgrzal go troche apoznije szybko wyjal i zyletka delikatnie cial kilka razy jak zajdzie potrzeba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 Ale mi sie udalo tak zepsuc p2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goffer Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 UwAGA ten sposob moze uszkodzic procesor!!!Dlaczego :?: :?: :?: Jak klej ma jakieś -20 stopni to "pęka" od bardzo małej siły. Jest poprostu kruchy ja bym podgrzal go troche apoznije szybko wyjal i zyletka delikatnie cial kilka razy jak zajdzie potrzebaTo chyba nic nie da. Ten klej nie zrobi śię mięki bo jest przystosowany do wysokich temperatur Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goffer Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 Ale mi sie udalo tak zepsuc p2Cooooooooooooooooooooooooooooooooo :?: :?: :?: :?: :?: :?: Boziu przecierz nikt nigdy nie zdejmował blachy z P2. To może się skończyć tylko tragicznie. Te blach były tak osadzone że nie można było ich zdiąć bez uszkodzeń proca. Je się tylko szlifowało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 JA nie chcialem zdjac helma tylko radiator a ch*** z optinexu przykleiBy chyba do rogów chelma super glue a srodek pasta bo urwal sie zaly na glans :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 a jachcialem zdiac to metalowe gowno z mojego p2 jest na kilku srubach chcialem je rozwiercic potem rozciac ten klej czy co tam nozem i zdiac to Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...