Skocz do zawartości
1bRowaR1

Pierwsze Wc Itd.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

tak jak wyżej, zamierzam złożyć pierwsze WC. Potrzebuje Waszych porad i uwag. Oczywiście troszkę

rozejrzałem się w temacie i sam coś wyskrobałem :razz: .Kilka formalności na początek - mój config:

-Core 2 Duo E8400 @ 3.0GHz (będzie kręcone :wink: )

-Asus P5Q Deluxe

-Sapphire Radeon 4870

-OCZ Reaper PC2-8500 4GB

-Corsair 620HX

Na razie planuję tylko blok na procesor, jednak na pewno będzie rozbudowa o przynajmniej grafikę, może coś jeszcze, zależy od funduszy. Chcę żeby zestaw był tzw. przyszłościowy. Pomyślałem o czymś takim:

Laing DCC-1T 12V

XSPC Laing DDC Acrylic Reservoir

Feser Xchanger Double Radiator 240

SilentiumPC Zephyr 120 - 13,6 dBA x2

MNP Poseidon

BlackWater PVC Flexi 10/13 Clear 2m

Szybkozłączka skręcana SM10/13, G1/4 - prosta x6

Feser One 1L UV Blue

Wychodzi ok. 992zł

Proszę was o konstruktywne uwagi, zmiany, porady itp. Przede wszystkim czy to zadziała, czy o czymś nie zapomniałem :wink: . Z góry dzięki

PS Z okazji mojego pierwszego posta chciałem napisać, że przeglądam PurePC.pl od jakiegoś czasu, sporo się dowiedziałem i nauczyłem dzięki redaktorom i forumowiczom, oby tak dalej się żyło :razz: .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi