1bRowaR1 Opublikowano 26 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2009 Witam, tak jak wyżej, zamierzam złożyć pierwsze WC. Potrzebuje Waszych porad i uwag. Oczywiście troszkę rozejrzałem się w temacie i sam coś wyskrobałem :razz: .Kilka formalności na początek - mój config: -Core 2 Duo E8400 @ 3.0GHz (będzie kręcone :wink: ) -Asus P5Q Deluxe -Sapphire Radeon 4870 -OCZ Reaper PC2-8500 4GB -Corsair 620HX Na razie planuję tylko blok na procesor, jednak na pewno będzie rozbudowa o przynajmniej grafikę, może coś jeszcze, zależy od funduszy. Chcę żeby zestaw był tzw. przyszłościowy. Pomyślałem o czymś takim: Laing DCC-1T 12V XSPC Laing DDC Acrylic Reservoir Feser Xchanger Double Radiator 240 SilentiumPC Zephyr 120 - 13,6 dBA x2 MNP Poseidon BlackWater PVC Flexi 10/13 Clear 2m Szybkozłączka skręcana SM10/13, G1/4 - prosta x6 Feser One 1L UV Blue Wychodzi ok. 992zł Proszę was o konstruktywne uwagi, zmiany, porady itp. Przede wszystkim czy to zadziała, czy o czymś nie zapomniałem :wink: . Z góry dzięki PS Z okazji mojego pierwszego posta chciałem napisać, że przeglądam PurePC.pl od jakiegoś czasu, sporo się dowiedziałem i nauczyłem dzięki redaktorom i forumowiczom, oby tak dalej się żyło :razz: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2009 fajnie by bylo, gdybys wzial chlodnice 3x120, jesli pozniej dojdzie grafa i moze cos innego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1bRowaR1 Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2009 (edytowane) To może Black Water Ultimate 123 rev. 3.0 z trzema takimi Zephyrami? Edytowane 27 Lipca 2009 przez 1bRowaR1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...