exz Opublikowano 26 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2009 Witam, niedawno zakupiłem słuchawki i mam problem z ich podłączeniem. Kiedy je podłączam z przodu (wkładam jacka do gniazdka) to gra jedna słuchawka, kiedy do połowy - gra druga. Z tyłu jest dokładnie to samo. Sprawdzałem też stare słuchawki - jest to samo (nowy komputer ma ok. 9 miesięcy, wcześniej nie grałem na sluchawkach toteż teraz dopiero są problemy) Najgorsze w tym wszystkim jest to, że głosniki działają bez problemu, więc nie wiem co jest. Hmm gdyby była to wina gniazda to głośniki też by chyba nie działały (albo przynajmniej były by jakieś problemu, a jest wręcz przeciwnie), ale co, 2 pary sluchawek i z przodu i z tyłu nie chcą poprawnie działać? To w końcu w czym problem? Na starym komputerze, stare słuchawki działały bez problemu. Podłączę go jeszcze dzisiaj i sprawdze te nowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2009 Posprawdzaj wejścia audio na płycie głównej (front panel). Na którejś płycie (bodajże A8N-E) po przestawieniu plusów z minusami albo minusów z plusami wszystko wróciło do normy, zarówno z przodu, jak i z tyłu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...