Gość RedTiger Opublikowano 29 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2009 (edytowane) Witam upatrzyłem sobie nowe chłodzenie do Procka i mam pytanie które z nich bedzie najwydajniejsze o to moje produkty które upatrzyłem sobie. ZALMAN CNPS9700 LED ZALMAN CNPS10X EXTREME Zalman CNPS 9900 LED Proca mam C2D 2.93 ghz @ 3.5 ghz a i nie przeszkadza mi żaden hałas jakie wytwrzają chłodzenia Edytowane 29 Lipca 2009 przez RedTiger Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qrchak Opublikowano 29 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2009 Za podobną kasę kupisz coś od Scythe, Mugen/Mugen2, Ninja. Wydajniejsze, cichsze itd ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master4life Opublikowano 29 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2009 CNPS10X EXT jest najwydajniejszy z tej trójcy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xantos2001 Opublikowano 30 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2009 Potwierdzam- 10 Extreme najwydajniejszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricco Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2009 A nie wolałbyś zamiast tych Zalmanów Thermalright Ultra 120 Extreme ? Myślę, że będzie nieco wydajniejszy, a zwłaszcza z dobrym wentylem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...