Liskoski Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 co sadzicie o zasilaczu http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=2526 liskoski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 Jak dla mnie zasiłka OK, chodzi troche głośno mimo wyciętego grila. Poprostu ma z<span style="color:red;">[ciach!]</span>y wentyl, jutro jade po inny i wymienie to <span style="color:red;">[ciach!]</span>o. Napięcia trzyma moim zdaniem zawodowo żadnych problemów. A fakt że odkupiłem ten zasulacz od kumpla za 30zł ponieważ miał spalony bezpiecznik (kolega dotknoł śrubokrętem przeodu 220V) szybka wymiana, bezpiecznik 30gr i wsyzstko śmiga aż miło. Przedtem miałem Codegena - bez porównania :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liskoski Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 nie wiem czy brac go w komputroniku...?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 Co boisz się ? :) 3 najbardziej zaufane (moim zdaniem) sklepy internetowe to sirius, komputronik i barwkomp :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liskoski Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 eee tam od razu boje ;) kupowalem juz u nich :!: ale moze maja starsznie drogo akutat ten zasilacz :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 TO zobacz w siriusie albo barwkompie albo allegro :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liskoski Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 thx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeoo_TG Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 W komputroniku jest wszystko drogo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::::kyniu:::: Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 niebierz w komputroniku bo tam drgog jak na 300w i to nawet huntkeya!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 Jak dla mnie zasiłka OK, chodzi troche głośno mimo wyciętego grila. Poprostu ma z<span style="color:red;">[ciach!]</span>y wentyl, jutro jade po inny i wymienie to <font color="#FF0000">[ciach!]</font>. Napięcia trzyma moim zdaniem zawodowo żadnych problemów. A fakt że odkupiłem ten zasulacz od kumpla za 30zł ponieważ miał spalony bezpiecznik (kolega dotknoł śrubokrętem przeodu 220V) szybka wymiana, bezpiecznik 30gr i wsyzstko śmiga aż miło. Przedtem miałem Codegena - bez porównania :D A mógłbys podać mi wymiary wentyla w tym zasilaczu bo mi sie nie chcę go rozkręcać :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 co sadzicie o zasilaczu http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=2526 liskoski A w siriusie ten zasilacz jest po 113 zł :-). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 Jak dla mnie zasiłka OK, chodzi troche głośno mimo wyciętego grila. Poprostu ma z<span style="color:red;">[ciach!]</span>y wentyl, jutro jade po inny i wymienie to <font color="#FF0000">[ciach!]</font>. Napięcia trzyma moim zdaniem zawodowo żadnych problemów. A fakt że odkupiłem ten zasulacz od kumpla za 30zł ponieważ miał spalony bezpiecznik (kolega dotknoł śrubokrętem przeodu 220V) szybka wymiana, bezpiecznik 30gr i wsyzstko śmiga aż miło. Przedtem miałem Codegena - bez porównania :D A mógłbys podać mi wymiary wentyla w tym zasilaczu bo mi sie nie chcę go rozkręcać :D 80x80x25mm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...