Skocz do zawartości
Liskoski

zasilka

Rekomendowane odpowiedzi

Jak dla mnie zasiłka OK, chodzi troche głośno mimo wyciętego grila. Poprostu ma z<span style="color:red;">[ciach!]</span>y wentyl, jutro jade po inny i wymienie to <span style="color:red;">[ciach!]</span>o. Napięcia trzyma moim zdaniem zawodowo żadnych problemów. A fakt że odkupiłem ten zasulacz od kumpla za 30zł ponieważ miał spalony bezpiecznik (kolega dotknoł śrubokrętem przeodu 220V) szybka wymiana, bezpiecznik 30gr i wsyzstko śmiga aż miło. Przedtem miałem Codegena - bez porównania :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dla mnie zasiłka OK, chodzi troche głośno mimo wyciętego grila. Poprostu ma z<span style="color:red;">[ciach!]</span>y wentyl, jutro jade po inny i wymienie to <font color="#FF0000">[ciach!]</font>. Napięcia trzyma moim zdaniem zawodowo żadnych problemów. A fakt że odkupiłem ten zasulacz od kumpla za 30zł ponieważ miał spalony bezpiecznik (kolega dotknoł śrubokrętem przeodu 220V) szybka wymiana, bezpiecznik 30gr i wsyzstko śmiga aż miło. Przedtem miałem Codegena - bez porównania :D

A mógłbys podać mi wymiary wentyla w tym zasilaczu bo mi sie nie chcę go rozkręcać :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dla mnie zasiłka OK, chodzi troche głośno mimo wyciętego grila. Poprostu ma z<span style="color:red;">[ciach!]</span>y wentyl, jutro jade po inny i wymienie to <font color="#FF0000">[ciach!]</font>. Napięcia trzyma moim zdaniem zawodowo żadnych problemów. A fakt że odkupiłem ten zasulacz od kumpla za 30zł ponieważ miał spalony bezpiecznik (kolega dotknoł śrubokrętem przeodu 220V) szybka wymiana, bezpiecznik 30gr i wsyzstko śmiga aż miło. Przedtem miałem Codegena - bez porównania :D

A mógłbys podać mi wymiary wentyla w tym zasilaczu bo mi sie nie chcę go rozkręcać :D

80x80x25mm

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...