daleth Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 Ciekawi mnie czy ktos mial tez takie dziwne przezycia z celeronkiem 1700, zaraz po kupnie niechcial sie odpalic nawet na ustawieniach 17x106 a teraz 2miechy pozniej leci juz na 17x118. Zadnych zmian w biosie, ani sprzetu. Dodam ze ok 3tyg temu zawieszal sie w 3d marku na ustawieniach 17x118 (ale linux spox golil :) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 Powiedzcie mi czy ja mam downa czy ten temat dokladnie taki sam juz byl i to calkiem niedawno Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gr8-2N Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 to drugie raczej. powiniem być przydzielany max 1 nowytemat tygodniowo to by takiego syfu nie było. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 dziekuje bo juz sie balem ze jest cos ze mna nie tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djwatoo Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 ciekawe bo ja teraz widze te dwa tematy jeden pod drugim. Chmm dziwne co. I zalożyała go ta sama osoba Chyba nie masz downa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daleth Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 hehe powiesla mi sie mozilla 1.4 i cos sie popier......... moze go kto skasuje :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...