viviusek Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Witam, Zastanawiam się nad kupnem laptopa, ponieważ wyjeżdżam na studia i nie zamierzam zabierać mojego stacjonarnego [ nie lubi przeprowadzek :lol2: ] Kwota jaką posiadam mieści się w granicach 3000-4000zl im mniej tym wiadomo lepiej... :) Laptop będzie mi potrzebny najczęściej do grania, bo ciężko mi się z tym nałogiem rozstać [ zwłaszcza patrze na wydajność w call of duty 4 oraz pod kątem nowego MW2 ] , ale również miło będzie gdy bateria wytrzyma półtorej godziny w IDLE :rolleyes: matryca jest mi obojętna może to być 15.4" ..... 17" :) Przeglądałem różne oferty i nie wiem już co wybrać.... Bardzo ciekawą propozycją jest Samsung R560, Lenovo Y550, Dell 1555, MSI ex625. Interesują mnie laptopy, które posiadają wydajną kartę na gddr3. Oczywiście pokuszę się bardzo jeżeli będzie matryca LED oraz mocny procesor z Serii Pxxxx :) Dysk jest mi obojętny i tak posiadam zewnętrzne WD320GB i spory storage w stacjonarnym [ czasem dom też będe odwiedzał :) ] Chciałbym się dowiedzieć co aktualnie Wy kupilibyście :) i co proponujecie, ponieważ od patrzenia na te kadłubki już mieni mi się w oczach. Czekam na wasze propozycje, linki do sklepów oraz testów ;) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2009 w sumie sam wymieniłeś modele laptopów które spełniają twoje wymagania więc zapraszam na google i szukać testów ;] jeśli idzie o wydajność grafiki to ex625 z radkiem 4670 wyprzedza konkurencje w tym przedziale cenowym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viviusek Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Zibi Ty też z tego co zauważyłem zastanawiasz się nad zakupem jakiegoś laptopa i chyba jesteś pewien zakupu tego MSI :) dlaczego akurat ten, a nie któryś z tych co podałem :)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2009 bo 3/4 gier wymaga szybkiej grafiki a to msi w tym przedziale cenowym posiada ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagienny Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Jeśli budżet można delikatnie nagiąć, poleciłbym raczej MSI GX623. Lepsza obudowa, lepsze chłodzenie, ekran wyższej rozdzielczości, w zestawie myszka laserowa (GS-502) i plecak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawronisko99 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2009 A wiadomo już w jakim kupisz sklepie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Np. w x-kom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viviusek Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2009 napewno x-kom ;) sklep już wybrałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...