yogurcik Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 Ostatnio dokupilem do swego p 4 coolera vulcano 7 zainstalowalem zadziala ale mi nic to nie pomoglo przy podkrecaniu mego kompa temperatura wacha sie 43- 50 stopni a ja nie moge przekroczyc magicznych 2 ghz ?? co robic ?? :?: :( :?: p.s. acha probowalem pamieci ustawic na mniej niz 133 mhz tez sie wywala narazie dzialaja na 150 mhz i sie nie grzeja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 jezeli chodzi o temperature to wysoka masz jak na intela (ja mam 40/43stp na athlonie ) , sprawdz moze stycznosc radiatora z procesorem posmaruj pasta termoprzewodzaca , a co do krecenia to zobacz dokladnie czy masz P4 northwood czy wilamete i bedzie wszystko jasne ten drugi duuuuuzo gorzej sie podkreca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 Moze masz je****** zapinki bo u mnie na S423!!! MAm zamontowanego i chodzi 15 sopni w zime :twisted: Ale czy masz peltrzaka? :?: Moze kup jakiegos 94 (albo 120) a moze od razu 200W :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 :D juz wszytsko jasne poprostu dzialal na 3000 obr juz je zwiekszylem i temperatura spadla do 37-42 stopni ale nadal nici z podkrecania (a plocek napewno Nor 512Kb cach) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 no to probuj dalej :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 hej co to za plyta ABIT BL-7 moze BG-7 albo BD-7 takiej BL-7 nie znam, hmm a czy ta plyta jest na SDRAMCH tak jak piszesz czy zapomniales podac SDRAM DDR bo jezeli na SDRAMACH "zwyklych" to ciezko ci bedzie dalej podkrecac szyna danych he a moze wlasnie taka blyta ABIT BL-7 jest na SDRAMACH , pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...