Jalszoa Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2009 (edytowane) Witam. Tak jak w temacie, jakie chlodzenie na procek mam kupic do 120zl? Czytalem juz inne tematy i ostatecznie nie wiem co mam kupic. :sad: PS:Chce podkrecic procka na 3 GHz , moze nawet na 3.2 GHz. :D Edytowane 3 Sierpnia 2009 przez Jalszoa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qrchak Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Nowy Karakorum albo używany Mugen, w Karaku warto wymienić wentylator. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jalszoa Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2009 (edytowane) Nowy Karakorum albo używany Mugen, w Karaku warto wymienić wentylator.dzieki. a co sadzicie o arctic cooling freezer extreme? Edytowane 6 Sierpnia 2009 przez Jalszoa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
60Dogg Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Niekoniecznie trzeba wymieniać ten wentylator w karaku. Ludzie go zmieniają tylko dlatego, bo jest bardzo głośny, ale za to jaki wydajny... (wiem, bo sam mam karakorum i też zrobiłem fan fixa :E ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qrchak Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2009 dzieki. a co sadzicie o arctic cooling freezer extreme?Lepszy będzie używany Mugen, więcej heatpipów, większa powierzchnia oddawania ciepła, lepiej wykończona podstawa, normalny wentylator. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jalszoa Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Lepszy będzie używany Mugen, więcej heatpipów, większa powierzchnia oddawania ciepła, lepiej wykończona podstawa, normalny wentylator.normalny wentylator? co masz na mysli? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qrchak Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Chyba wszystkie coolery AC mają "nienormalne" ;) wentylki, tzn. jak się coś stanie z oryginalnym to trzeba pokombinować żeby zamontować standardowy wentylator. Freezer Extreme też ma udziwniony wentylator. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jalszoa Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Aha. Czyli ostatecznie co mam kupic uzywanego mugena 2, arctic cooling freezer extreme czy pentagram karakorum? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qrchak Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Do tego sprzętu który masz wystarczy Ci Karak, ale lepiej rozejrzeć się za Mugenem, nie koniecznie nawet 2, w razie wymiany procka na jakiś "gorętszy" nie będziesz musiał zmieniać coolera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
COOLINGpl Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Jak możesz minimalnie dołożyć to bierz Xigmateka za 129 zł - zdecydowanie lepsza propozycja, w testach wypada lepiej niż Mugen 2;) : http://www.cooling.pl/xigmatek-hdts1283-sc...ukt,551590.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jalszoa Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 (edytowane) witam jednak ostatecznie wybor padl na Arctic Cooling Freezer Xtreme teraz czekam az przyjdzie. :) Edytowane 26 Sierpnia 2009 przez Jalszoa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...