Gość elograca Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2009 witam posiadam plyte dfi lanparty lt x48-t2r mam pentiuma 4 i chcialem sobie na nim pobenchowac bez granic ;) jednak mam problem z odpaleniem tego doborowego duetu moze zmiana biosu mi pomoze? dzieki za odp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPEEDY2005 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2009 witam posiadam plyte dfi lanparty lt x48-t2r mam pentiuma 4 i chcialem sobie na nim pobenchowac bez granic ;) jednak mam problem z odpaleniem tego doborowego duetu moze zmiana biosu mi pomoze? dzieki za odp Napisz jaki objaw jest po włączeniu kompa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elograca Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2009 no praktycznie nic sie nie dzieje na wyświetlaczu led na płycie pokazuje sie cały czas C1 i włącza się dysk twardy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPEEDY2005 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2009 A próbowałeś podłączać dysk w drugie złącze? Jak masz pamięci w dualu to wyciągnij obie kości i zamontuj tylko jedną w pierwszy slot przy procesorze i BIOS zresetuj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elograca Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2009 niestety nie działa ale dzienki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
windykator_wks Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2009 w/g strony producenta płyta nie współpracuje z Pentium 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4KET Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2009 No to reset biosu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Amen, http://dfi.com/portal/CM/cmproduct/XX_cmpr...l&mode=view Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...