tokenz Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2009 (edytowane) Witam! Mam problem polegajacy na tym ze nie wiem co mam zrobic, chcialbym dokupic pamieci do plyty, moja plyta/pamieci to: Gigabyte GA-EP35C-DS3R OCZ 2x1gb 1066 Na stronie producenta sa te pamieci jako zweryfikowane i chodza dobrze z moja plyta , mam jeszcze 2 sloty wolne i nie wiem czy nie bylo by problemu gdybym dokupil jeszcze jeden taki zestaw ( 2x1gb ) czyli razem 4x1gb , co o tym myslicie ? Edytowane 5 Sierpnia 2009 przez tokenz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Pamięci powinny chodzić bezbłędnie. W realu różnie bywa, niektóre płyty mają problemy aby od ręki pracować z 4rema kośćmi na takiej magistrali, do tego dochodzi fakt iż zestawy byłyby kupowane w róznym odstępie czasu; także pod radiatorem może być coś zpuełnie innego, o innej charakterystyce. Reasumując, pamięci możesz dokupić, niewykluczone że jednak spotkamy się tutaj ponownie jeśli będziesz miał problemy ze stabilną pracą wszystkich 4ech układów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tokenz Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2009 tak jak myslalem, najlepsze/najpewniejsze wyjscie to sprzedanie ich i kupienie 2x2gb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...