William Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2009 WITAM! Czy ktoś jest w stanie załatwić obudowę dolną do Asusa z53jr? Obudowa cała popękała w okolicach lewego zawiasu. pokruszyła się na maleńkie kawałki więc nie dam rady tego nawet jakoś pokleić. Szukałem na allegro ale nie ma tam takich obudów. Może jakiś forumowicz ma dostęp do takich części. Będę wdzięczny za każdą pomoc, pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zapytaj się w serwisie Orika. Będzie to nie mały koszt. Dodam że pewnie zawiasy też ledwo się trzymają i stąd te wyłamania (Zatarte itp) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
William Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zapytaj się w serwisie Orika. Będzie to nie mały koszt. Dodam że pewnie zawiasy też ledwo się trzymają i stąd te wyłamania (Zatarte itp) W Oriku obudowa + zawiasy + zaślepki na zawiasy ~450zł netto :o + transport DHL w dwie strony 40zł netto.... Nie wiem czy warto takie pieniądze wkładać 2 lata starego laptopa ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek-o Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2009 nie warto ,za tyle to mozna kupic walnietego z53 , wymienic obudowy i jeszcze ci czesci zostaną z niego (oczywiście jak trafisz takiego na allegro) z tego co kojarze to do tego modelu beda pasowały tez obudowy z Z53Jc, Z53Jm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Tylko że w zepsutym tez mogą być zawiasy ledwo co działające ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
William Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 znalazłem na ebay'u obudowe dolną i górną tę w której jest klawiatura z modelu F3M. Z tego co udało mi się poszukać na necie obudowa powinna pasować do mojego laptopa. Jedyny haczyk jest w tym ze sprzedający jest z Wielkiej Brytani. cenowo powinno mnie to wyjśc koło 250zł już z przesyłką. Powinienem zaryzykowac i kupić te częsci własnie z tamtąd ? pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...