pablo163 Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 Witam Mam problem na plycie takiej jak w podpisie .Nie wlacza mi sie dzielnik fsb 160 sie wlaczy a dzielnik nie.Z tego co mi wiadomo jest on na niej i zalacza sie przy fsb 160 a tu sie zalaczyc nie hcec .Robilem flash bios i nic!Co to moze byc?? pozdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 A ską wiesz że dzielnik Ci się nie 'włącza' ?? Bo jeżeli np z sandry to jest o dupę rozbić bo sandra ZGADUJE mnożniki.... a najlepiej daj ponad 160 magistrali i zobacz .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 nie sprawdzalem innym programem i nici!dawalem powyzej i nic magistrala na pci sie zwieksza !Co zrobić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 nie sprawdzalem innym programem i nici!dawalem powyzej i nic magistrala na pci sie zwieksza !Co zrobićustaw magistrale 166 i niema bata zeby sie dzielnik 5 nie wlaczyl. kt400 przeciez obsługuje ten dzielnik takze twoja plyta tez musi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 nie wiem jak u Ciebie ale u mnie na epoxa 8k9al z kt400 dzielnik 1/5 wlancza sie przy fsb 166MHz wiec.....spruboj na fsb 166 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 U mnie sie <span style="color:red;">ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span></span> dzielnik 1/5 na asusie A7V8X powyżej fsb 150 :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...