Katarsis Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Witam. Kupuję zestaw komputerowy i zastanawiam się na kupnem karty dźwiękowej do niego. Niestety, w kwestii właśnie karty muzycznej jest laikiem, zawsze wystarczała mi integra, ale teraz zaczęłam się zastanawiać, że może warto dołożyć 100/200zł i mieć coś naprawdę dobrego. Proszę, doradźcie mi czy warto inwestować w kartę, jeśli posiadam: - głośniki Creative Inspire A300 2.1 http://pl.europe.creative.com/products/pro...p;product=16920 - słuchawki Sennheiser HD 202 Jeżeli tak, to jaka karta byłaby najodpowiedniejsza dla tych podzespołów, tak aby w pełni wykorzystywała ich możliwości, ale jednocześnie nie była "za dobra", bo zdaję sobie sprawę, że głośniki nie są zbyt mocne. Dodam, że słucham dużo muzyki (wyłącznie na słuchawkach), oglądam filmy (na głośnikach) i gram (słuchawki). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art385 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2009 zdecydowanie nie :D przy tym sprzęcie spokojnie styka coś na poziomie alc650. Głośniki to straszna padaka a słuchawki swoją drogą także ;) więc lepiej przeznacz kasę na coś innego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...