KazuT Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Ostatnio 'zarobiłem' sobie trochę kasy i planuję przeznaczyć ją na głośniki. Mam do wydania ok. 300 zł, mogę dać więcej jeśli naprawdę będą one tego warte. Głośniczki oczywiście 2.0 lub 2.1. Słucham Trance, House, Electro, Techno i Hardstyle. Zależy mi na dobrej jakości dźwięku, można powiedzieć, że jestem audiofilem. :P Przeznaczenie - tylko i wyłącznie muzyka. Karta dźwiękowa - wbudowana Intel HD bez możliwości wymiany (lapek). Jak jeszcze brakuje jakiś informacji to piszcie. Z góry dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art385 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2009 do tej nuty celuj w 2.1 a szukaj jakiś logów Z-3 czy jakiś ML 2.1 chyba było coś takiego powinieneś być bardzo zadowolony jak na audiofila z kwotą 300+ zł ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...