fllanker Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Witam stalem sie posiadaczem phenoma II na am3 i chcialem sie dowiedziec bo nie moge znalec jednoznacznej odpowiedzi z jakimi coolerami jest kompatybilny am3. Czy koler z am2 albo am2 + bedzie pasowal do am3 ? czy jesli cooler ma w specyfikacji am2 albo am2+ to bedzie zgodny z am3 ? mi chodzi dokladnie o cooler pentagrama NXC 100 wczesniej mialem QVC 100+ na s.939 ale ten pasowal napewno nie bedzie NXC ma w specyfikacji obsluge am2 nie pisze nic o am2 + ani o am3 czy bedzie pasowal na am3 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2009 939/AM2/AM2+/AM3 są w 100% kompatybilnymi koszykami. 939 różni się jedynie śrubami mocującymi koszyk do płyty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2009 (edytowane) Jeżeli chłodzenie jest na am2 jest też na am3. Edytowane 12 Sierpnia 2009 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fllanker Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2009 939/AM2/AM2+/AM3 są w 100% kompatybilnymi koszykami. 939 różni się jedynie śrubami mocującymi koszyk do płyty. nie moze byc, no chyba ze boxowe chlodzenie bedzie pasowac. Bo przeciez mocowanie koszyka jest zupelnie inne w am3 koszyk mocowany jest na 4 sruby na rogach a 939 na dwie po srodku i do nich monowalo sie pentagrama qcv nie da sie tego zrobic na am3, wiec nie wiem z kad ty to wzioles... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2009 (edytowane) Toż chyba wyraźnie napisałem, że 939 się różni śrubami ! No może i źle to ująłem .... dla kolejnych rzeszy inteligentnych inaczej ... 939 różni się rozstawem i ilością śrub mocujących koszyk do płyty a nie wyglądem śrubek . Edytowane 12 Sierpnia 2009 przez BuMeL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...