Sebastian_Bach Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 ale jaja. przyszla mi dzis plyta nf7-s 2.0. moja poprzedania to kr7a-raid. no to rozkrecam wszystko, przekaladam czesci, wlaczam i... nic - czarny ekran. robilem juz chyba wszystko co sie da. problem w tym, ze wszystkie czesci na kr7a dziaja idealnie... ktos wie o co chodzi??? komp to 1800+ agoia, hercules 8500le, ram jakis noname na kosciach siemensa 7,5ns pc2100 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian_Bach Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 naprawde nikt nie ma zadnych sugestii? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 wiesz to nie jest ironia ja tak ostatnio zrobiłem 2x razy rozkręcałem kompa raz nie podłączyłem wtyczki od włącznika a 2 od zasilacza więc wiesz a moze ci zasiłak padła Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyra Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 ja tak tez tak mialem.....tylko okazalo sie ze nie docisnalem grafiki, a tez wydawalo mi sie ze robilem wszystko.........aha bios ci sie w ogole odzywa????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PANTHER X Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 a kreca sie wiatraki i wszystko ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian_Bach Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 he he. juz dziala :) okazalo sie ze ram, ktory na kr7a-raid chodzil na nf7s nie chodzil... tak czy inaczej mam teraz inny pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...