NeviR Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Witam w moje ręce trafił asus a3h w którym prawdopodobnie padłą matryca (na ekranie wyświetlają się pionowe paski) oraz w windowsie raz działa a raz nie touchpad i klawiatura (w biosie klawiatura działa bezproblemowo) po odłączeniu touchpada i klawiatury i ponownym ich podłączeniu wszystko działa dobrze lecz przy kolejnym już nie, czyściłem styki i nic to nie zmieniło. Może ktoś z forumowiczów będzie w stanie mi pomóc? A więc moje pytania brzmią: czy matryca aby na pewno jest padnięta i do wymiany? czy da się coś zrobić z tą klawiaturą i touchpadem bez wymiany na nowe? z góry dziękuje za odpowiedzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek-o Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2009 czy na zewnętrznym monitorze też są zakłócenia na obrazie - jesli tak to padł chipset graficzny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeviR Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Na zewnętrznym monitorze wszystko idealnie, czyli mam rozumieć czeka mnie wymiana matrycy? A co z pozostałymi czyli klawiatura i touchpadem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek-o Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2009 daj zdjęcia tych pionowych pasow ? to sa jakieś szersze pasy czy może mają szerokość 1 piksela ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeviR Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Szerokość jednego piksela, wieczorem wrzucę zdjęcie teraz jestem w pracy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...