dropsik Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 Jakie polecacie ciekawe kursy programowania C++, które można znaleźć w sieci. Nie interesują mnie tylko podstawy, ale również troche bardziej zaawansowane zagadnienia z programowania. Acha chciałbym też nauczyć się programować pod Windows. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 kurs 1 kurs 2 kurs 3 kurs dla windows ponadto http://www.4programmers.net/ a tak wogole to http://www.google.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 Jak nie masz zadnych podstaw to naprawde polecam kupic/pozyczyc Symfonie C++ (3 tomy, ok 40-50zl) Jest tam wszystko swietnie opisane, tak ze nie da sie niezrozumiec ;) Jak masz jakies podstawy to sprobuj jakims kursem podanym przez Pit'a badz google :D A pod Windows to poszukaj ksiazki Charles'a Petzold'a "Programming Windows", mozna ja znalezc w necie. Mowia, ze ona jest do tego najlepsza (chociaz po pierwszym jej przeczytaniu nie wiedzialem co jest grane :D) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 Jak nie masz zadnych podstaw to naprawde polecam kupic/pozyczyc Symfonie C++ (3 tomy, ok 40-50zl) Jest tam wszystko swietnie opisane, tak ze nie da sie niezrozumiec ;) Jak masz jakies podstawy to sprobuj jakims kursem podanym przez Pit'a badz google :D A pod Windows to poszukaj ksiazki Charles'a Petzold'a "Programming Windows", mozna ja znalezc w necie. Mowia, ze ona jest do tego najlepsza (chociaz po pierwszym jej przeczytaniu nie wiedzialem co jest grane :D) FiDO mowisz, Symfonia C++ ? Tak? A jakis autor :) b. chetnie bym chcial sie czegos nauczyc, bo tak z C++, to ja totalny lamer jestem (zielony, jak najwieksza zielen i moj avatark) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 symfonia jest dobra , ja tez polecam http://www.informatyczna.pl/pozycja.php?id=5903 i ogolnie na poczatek dobre sa ksiazki bjarne'a stroustrupe'a, w miare prosto jest opisane wszystko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 Jak nie masz zadnych podstaw to naprawde polecam kupic/pozyczyc Symfonie C++ (3 tomy, ok 40-50zl) Jest tam wszystko swietnie opisane, tak ze nie da sie niezrozumiec ;) Jak masz jakies podstawy to sprobuj jakims kursem podanym przez Pit'a badz google :D A pod Windows to poszukaj ksiazki Charles'a Petzold'a "Programming Windows", mozna ja znalezc w necie. Mowia, ze ona jest do tego najlepsza (chociaz po pierwszym jej przeczytaniu nie wiedzialem co jest grane :D) Symfonia OK ale Petzold ? Człowiek się zniechęci jak to zobaczy :lol: Już lepiej brać się od razu za MFC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 Symfonia OK ale Petzold ? Człowiek się zniechęci jak to zobaczy :lol: Już lepiej brać się od razu za MFC. Ble.. MFC sux :P To ja juz wole VCL'a. A Petzold tlumaczy czyste WinAPI, ktore warto znac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...