Portal Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 Witam Bede zmianial swoje SDI na neostrade plus i chcialbym sie dowiedziec ktore modemy oferowane przez TPSA sa najlepsze i najwydajniejsze i najsprawniejsze ? Nie chodzi mi oto zeby z modemu robic router - bo i tak modem bedzie podpiety pod router sprzetowy. Wiem ze TPSA daje modemy takie jakie ma ale chyba bede mial mozliwosc ( po znajomosci) wybrania jak beda mieli kilka rodzakow ale wlasnie nie wiem ktorego brac - doradcie prosze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 bylo szukaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 najlepszy jest do tego celu LUCENT..... wejdz na neostrada.info i tam masz opisane wszystko o modemach i w ogole ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Portal Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 najlepszy jest do tego celu LUCENT..... wejdz na neostrada.info i tam masz opisane wszystko o modemach i w ogole ;) Dzieki za linka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 spox :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...