Warrior Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 Żaden komputer nie chce widzieć innego w otoczeniu sieciowym. Nawet takie programy diagnostyczne jak Nmap, LANguard itp. nie widzą innych komputerów. Ping-iem można zobaczyć każdy komputer. Internet działa normalnie. Sieć wygląda tak: DSL----------ROUTER----------HUB---------UŻYTKOWNICY kkkkkkkkkkkkk | kkkkkkkkkkkkk | (uplink port) kkkkkkkkkkkkk | kkkkkkkkkkkkk JA ROUTER - Planet XRT-401B Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 masz wlaczone udostepnianie plikow i drukarek w sieciach microsoft networks ? to powinno pomoc, ze sie kompy nie widza. jezeli masz wlaczone, to masz taki problem jak ja mialem kiedys. mi pomoglo wyrzucenie wszystkich protokolow i sieciowek i zainstalowanie ich na nowo na kazdym kompie (5 :().... sproboj, moze pomoze btw: troche dziwne ze PING dziala, a LanGuard nic nie widzi :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warrior Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 masz wlaczone udostepnianie plikow i drukarek w sieciach microsoft networks ? to powinno pomoc, ze sie kompy nie widza. jezeli masz wlaczone, to masz taki problem jak ja mialem kiedys. mi pomoglo wyrzucenie wszystkich protokolow i sieciowek i zainstalowanie ich na nowo na kazdym kompie (5 :().... sproboj, moze pomoze btw: troche dziwne ze PING dziala, a LanGuard nic nie widzi :| Udostępnianie włączone. Jedynym programem który widzi inne kompy jest ANASIL 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PANTHER X Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 a zobacz czy zwyklym windowsowym wyszukiwaczem po ip znajdziesz kogos - jezeli tak to sprawdz czy mozesz do tej osoby wejsc ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warrior Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 Windows nie znajduje żadnego kompa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PANTHER X Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 ale pod otoczeniem sieciowym czy w wyszukiwarce ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warrior Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 ale pod otoczeniem sieciowym czy w wyszukiwarce ? I tu i tu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 jakie OS'y ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warrior Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 1 XP (mój) reszta 98 i ME. Żaden nie widzi żadnego tak więc to nie jest wina OS-ów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...