Sasa21 Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 MAM pytanko na temat kart sky2 (albo jakoś tak!) jak to jest z tym netem dla nich czy surf jest darmowy a ściąganie płatne(120 zł karta na 360 min)? a co z przeglądaniem i TEMP ?! ps.A jak z tv bo słyszałem ,że 200 kanałów z ASTRY please! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 poszukaj jest duzo tego w necie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Opis karty Sky Star 2 znajdziesz u mnie na www.dvb.nukleon.pl co do netu via sat to www.esat.pl sa opisane rozne uslugi. Moim zdaniem nie warto tego uzywac. Co do 200 kanalow z Astry to nie prawda. Jest ich DUZO więcej. Są też inne satelity na ktorych sa ciekawsze kanaly. Ogolnie mowiac zakup takie karty jest duzo lepszym rozwiazaniem niz jakiegosc shita analogowego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...