MadMax14 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Witam Jestem w posiadaniu acerka 5220 i mam problem taki ze czasem obraz w tym lapku tak mryga na czarno ...... Nie wiem co jest tego przyczyna grafika slaba czy ekran ? Moze to wina tego ze laptop sie grzeje ? I jeszcze mam pytanie dotyczace grafiki bo tam jest karta zintegrowana ktora moze ciagnac tam do chyba 350 mb a ja mam 2 gb ramu to powinna ciagnac prawie na fulla z takiej pamieci a mi pisze ze ciagnie tylko 128 mb , patrzylem czy w biosie da sie to przestawic to nie mozna tego zrobic - moze mi wyjasnic jak to z tym jest ? Pozdrawiam i z gory dziekuje ze odpowiedzi na moje pytania . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mjq Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Podepnij laptopa do monitora i sprawdź czy tam będą ok. Jeśli na zewnętrznym monitorze będzie ok to w grę wchodzą następujące rzeczy: - uszkodzony inwerter - uszkodzona taśma - uszkodzona matryca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kometa Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Jeśli nic nie uda Ci się wykombinować to proponuję oddać kompa do swiata laptopow. Mają naprawdę dobry serwis i na wszystko co robią dają gwarancje. Mi zaczęło jedno po drugim siadać i to oczywiście po okresie gwarancji. Zrobili szybko i sprawnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...